null

*GRATIS* Op zaterdag 24 juni om 10:30u gaf Tim van Orsouw, founder van de Pijn Reset Methode, een Expert Sessie via Zoom voor de volgers van de Pijn Reset Methode..


 Het topic is: Chronische Rugklachten Blijvend Oplossen.


Wil jij hier de REPLAY van ontvangen? Klik dan op de knop 'GRATIS AANMELDEN' en ontvang de link naar de Zoom sessie binnen enkele minuten in je mailbox. 

Ter info:


'Expert Sessies' zoals deze, vormen 2 x per maand een vast onderdeel van het exclusieve Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma voor professionals.  


In het volledige programma leer je om o.a. chronische pijn blijvend op te lossen en om jouw eigen traject te ontwikkelen. Je traint ook de mindset en commerciële vaardigheden om de praktijk van je dromen te verwezenlijken. Je hebt 6 maanden toegang tot dit programma, en het is direct toepasbaar vanaf dag 1.


Dit PRM Blueprint Coaching programma is dé manier om de Pijn Reset Methode te leren. Als je dit aanspreekt, kan je een gratis advies gesprek aanvragen met Milou van Kranen. Zij is de hoofd coach in het programma en kan al je vragen beantwoorden.