null

Eenmalig gratis training via Zoom (90+ min.)Quantum Bioloog Thomas van Doorn keert terug, met het topic: Het Belang van Bioritme.


Op woensdag 21 juni om 19.30u gaf Quantum Bioloog Thomas van Doorn een Expert Sessie via Zoom voor de volgers van de Pijn Reset Methode, waar jij live bij kan zijn en/ of de opnames kan ontvangen.

Wil je de replay GRATIS ontvangen? Klik dan hieronder op de knop BEKIJK REPLAY

TER INFO:

'Expert Sessies' zoals deze, vormen een vast onderdeel van het exclusieve Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma voor professionals.  Het eerste leerjaar bevat 22 van dit soort bijzonder waardevolle sessies. 


In het volledige Pijn Reset Methode Blueprint programma leer je om o.a. chronische pijn blijvend op te lossen en om jouw eigen methode te ontwikkelen.Je traint ook de mindset en commerciële vaardigheden om de praktijk van je dromen te verwezenlijken. Je hebt 12 maanden toegang tot dit programma, en het is direct toepasbaar vanaf dag 1.


Dit PRM Blueprint Coaching programma is dé manier om de Pijn Reset Methode te leren. Als je dit aanspreekt, kan je een gratis advies gesprek aanvragen met Milou.