Plan hier je gratis adviesgesprek met onze adviseur Mirjam van Starrenburg


Tijdens een deze sessie luistert Mirjam actief en stelt vervolgens veel vragen waar je direct over kan nadenken. Daarnaast geeft ze meteen tips en tricks die je kan toepassen. Ze probeert tijdens dit gesprek erachter te komen wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. 

Na dit gesprek heb je duidelijk waar jij in je reis staat en wat je te doen staat. Daarna is het aan jou om te bepalen of je genoegen neemt met hoe het nu gaat in je werkende leven, of dat je meer wilt en er vol voor wilt gaan. Ook kan je tijdens dit gesprek al je vragen stellen over de Pijn Reset Methode en de eventuele scholingsmogelijkheden. 

Mirjam Pijnvrij Coach

Je ontvangt na het boeken van de afspraak twee e-mails. Een e-mail met de afspraakbevestiging vanuit Calendly en een e-mail vanuit de Pijn Reset Methode met een aanvullende vragenlijst. Vul deze zo snel mogelijk in. Met deze vragenlijst bereidt Mirjam het gesprek voor en het laat jou inzien waar je nu staat.

De ervaringen van Mirjam als Pijnvrij Coach

Mirjam heeft zelf meerdere Pijn Reset Methode trainingen gevolgd en ze heeft met superleuke en gedreven mensen, heel mooie resultaten geboekt.

Nederland & België wakker en (pijn)vrij!

Je bent van harte welkom om aan te sluiten