Martin Springvloed

(Locatie: Rotterdam)

Fysiotherapeut, Emotie Meester &

Pijn Reset Methode practitioner

"Je hoeft er echt niet mee te leren leven. Na vijf jaar, ben ik eindelijk volledig vrij van tinnitus dankzij de Pijn Reset Methode." 

Ik kan weer volledig genieten van mijn gezin, goed slapen en concentreren op mijn onderneming.

 

null

 null

Omdat ik zelf heb ervaren hoe ingrijpend tinnitus is, help ik anderen graag in een kortdurend traject van dit symptoom af. Want dat is het: een symptoom.

Heb jij naast tinnitus nog andere klachten?
Lage rug-, nek- of schouderklachten? Heb je last van spanning? Ga je structureel over grenzen? Of word je gek van het geluid en zit je daarom niet lekker in je vel? Ik weet hoe het voelt. En hoe groot de impact is op het dagelijks leven.

 

Zou je het fijn vinden om:

 • Zonder stoorzender te kunnen horen
 • Meer rust in je hoofd en lijf te hebben
 • Meer concentratie
 • Concrete oefeningen en vaardigheden te leren, waardoor je leert ontspannen of spanning leert los te laten
 • Geen trucjes uit te hoeven halen om het geluid te onderdrukken
 • Werkelijk contact te kunnen maken met je gevoel
 • Te luisteren naar wat het oorsuizen je eigenlijk te zeggen heeft

 

"Als ik dit toén had geweten!"

Een veelgehoorde reactie van mijn cliënten. Het idee dat je met de juiste kennis, inzicht en aandacht, het ‘resetten’ van triggerpoints (spierknopen) en innerlijke triggers (spanningsbronnen) definitief van dit soort klachten af kan komen.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, denk je misschien. 

Het zit zo.. 

Je zenuwstelsel en met name de hersenstam, een gebied aan de onderkant van je hersenen, waar alle basisregelingen plaatsvinden is met tinnitus eigenlijk overprikkelt. Door de hersenstam worden ook de geluiden geproduceerd, die je alleen kunt ‘horen’ met je eigen hersenen. In de afgelopen twee jaar hebben een collega en ik oefeningen en technieken gezocht, gecombineerd en gevonden om een optimaal resultaat te kunnen behalen en ervoor te zorgen dat tinnitus kan verdwijnen.

Ben je bereid om:

 • Ervoor te gaan
 • Te investeren in jezelf
 • Nieuwe inzichten te ontdekken
 • Je coachbaar op te stellen


Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande button. 

Wil je meer weten over de persoon achter de therapeut en mijn eigen weg, lees dan verder…


In de Triggerpoint Reset Methode komt voor mij alles samen

Ik heb met veel verschillende soorten therapeuten samengewerkt en zelf ook bezocht. Jarenlang meditatie beoefent. Trainingen gevolgd in binnen,- en buitenland. Ik wil zelf ervaren, zelf ondergaan, zelf doorleven. Alleen dan kan ik het overbrengen. Zo is dit ook gegaan met de Triggerpoint Reset Methode. Hier is voor mij alles samengekomen wat ik in de afgelopen 20 jaar heb geleerd. Hierdoor ben ik hersteld van mijn knieklachten, de eindeloze spanning in mijn nek,- en schouders en uiteindelijk ook van mijn 2e episode van Tinnitus (oorsuizen).


Tijdens de Mentor-class, en de verdiepingsdagen, ben ik mijzelf behoorlijk tegengekomen. Twee jaar voor de training ben ik zelf tegen een muur aangelopen: een druk gezin, een eigen praktijk, verhuizen, verbouwen en weinig vakantie. Het roer moest echt om.

Van staande houden naar ultieme gezondheid

De Pijn Reset Methode van Tim van Orsouw heeft een kanteling teweeggebracht. Ik ben erachter gekomen dat ik eigenlijk al vanaf mijn middelbare school in een survival modes heb gezeten. De stress in mijn lichaam was een normaal verschijnsel geworden. Eigenlijk stond ik altijd aan, was ik altijd bezig en op mijn hoede. Na de training gaf ik mijzelf eindelijk de aandacht en het innerlijke-dialoog dat ik nodig had. 

Nu is er rust, overzicht, ritme, vertrouwen en ben ik trots op waar ik mee bezig ben. Ik durf dit veel meer te laten zien. Ik ben fit, energiek en in balans. 

 

Ben jij er klaar voor? Meld je dan hieronder aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. 


Gratis adviessessie inplannen met Martin?